Om mig

Hvem er jeg?

Både fagligt og personligt er jeg optaget af, hvor intelligente vores kroppe er – og hvad der hindrer den enkelte i at lytte til kroppens signaler – så jeg er nysgerrig på, hvad der kan hjælpe DIG til at være detektiv i eget liv for at lære at tolke, hvad DIN KROP fortæller DIG.

Manglende trivsel kan sætte sig i kroppen som spændinger. Kroppen er intelligent og snakker hele tiden og lytter vi ikke, når den hvisker, begynder den at hæve stemmen – dvs. vi får smerter og gener, bliver trætte, irriterede, mangler overskud og kan opleve at sove dårligt.

Jeg kan give dig nogle redskaber og måder til, hvordan du kan finde DIN balance mellem aktivitet og restitution – hjælpe dig med at være detektiv i DIT liv.

Måderne, jeg gør det på, er:

  • via Mindful Moving kurser med fokus på smerter/gener i ryg/nakke/skuldre
  • via ergonomiske vejledninger på arbejdspladser
  • via individuelle kropsbehandlinger

Jeg har selv arbejdet ved pc-hæve/sænkebord og har mærket på egen krop, hvad stillesiddende arbejde gør ved den. Jeg har også prøvet at brække knogler 3 steder i kroppen og ved, hvad det vil sige at være smerteramt – lagt ned af smerter – og hvordan det påvirker ens liv både fysisk, psykisk, socialt og mentalt. Jeg har også erfaringer med, hvordan man kan komme videre og leve med følgerne af opspændte områder og bruger i dagligdagen selv de redskaber, jeg underviser i.

Får jeg så aldrig tilbagefald? Jo, ingen er perfekt og jeg kan stadig opleve kontant afregning, når jeg ikke har passet på mig selv eller accepteret mine begrænsninger. Så taler min krop med STORE BOGSTAVER.

Hvad gør jeg så?

Jeg giver mig tid til en passende dosis hvile, restitution og selvomsorg i kombination med de aktiviteter, der gør mig glad og som får min krop i balance igen – både fysisk, psykisk og mentalt. At finde ind til den balance, der passer til lige netop mig – og når jeg ryger ud af den balance, så stoppe op og vende tilbage – give mig selv tid til kroppen. Så jeg tager min egen medicin.

Jeg er optaget af, hvordan bevægelse og selvomsorg kan være med til at åbne op for forandringer såvel fysisk, psykisk som socialt, mentalt og følelsesmæssigt – de er gensidigt påvirkelige og afhængige af hinanden.

Jeg arbejder til stadighed med at få bevægelse og variation ind i hverdagen på arbejdspladsen.

Fagligt er jeg uddannet psykomotorisk terapeut, har en bachelor fra University of Utah og KUA i modern dance og musik. I efteråret 2016-vinteren 2017 efteruddannede jeg mig til Mindful Moving instruktør hos Maja Nussbaum og Pia Genet Rasmussen. Endvidere har jeg efteruddannet mig som mindfulness instruktør hos Pernille Mørup via Danske Psykomotoriske terapeuter og i ergonomisk vejledning – også hos Pernille Mørup via Danske Psykomotoriske Terapeuter.

Jeg er medlem af DAP (Danske psykomotoriske terapeuter) og følger deres etiske retningslinier og har således tavshedspligt.